Ясновидката, астроложка и лечителка Мария Асенова се смята за откритие на баба

...
Ясновидката, астроложка и лечителка Мария Асенова се смята за откритие на баба
Коментари Харесай

Наследницата на Ванга Мария Асенова: Бум на магиите в България ни носи болести и нещастия

Ясновидката, астроложка и лечителка Мария Асенова се счита за изобретение на баба Ванга. В последните години тя е известна като наследницата на пророчицата от Рупите. Асенова е специалистка в откриването на вълшебства и чистенето на отрицателна сила.
Споделя, че хората я търсят най-много за повреждане на проклятия, събиране на разграничени двойки, лекуване на алкохолизъм и наркомания.

„ Бях на петнадесет години, когато вуйна Ванга ме откри. Бях отишла в Петрич с мои родственици, които имаха болно дете. Братовчед ми и майка ми останаха извън, а ние със брачната половинка му влязохме при нея. Леля Ванга изиска захарта от кака и двете започнаха диалог за болното дете. През това време аз се свих в един ъгъл, много уплашена от външния й тип – с тъмни облекла, сляпа, от очите й течаха сълзи. Начинът й на диалог също доста ме уплаши и аз съвсем се вцепених. Не смеех да гъкна. Свита в ъгъла, желаех този диалог да свърши колкото се може по-бързо и да си тръгнем, без да я запитвам нищо.

След като братовчедка ми завърши диалога с нея и се накани да си тръгне, вуйна Ванга я попита: „ Има ли още някой там? “ Аз изтръпнах и смалена, смалена се пробвах да отроня едва-едва: „ Ми, лельо Ванге, аз… ми нещо да ми кажеш… “ И тя стартира с думите: „ Какво ке ти кажам аз! Ти ке можеш повеке от мен, повеке от мен ке знаеш. Че ти сичко си знаеш! “ Три пъти го повтори това “, споделя Мария за съдбовната си среща с Ванга пред retro.bg.

Само година след нея стартира да вижда в бъдещето и да има свръхестествени качества. Асенова разкрива, че в последно време има взрив на магиите у нас, а нещастието и заболяванията на хората са разследване от това. „ Магическото замърсяване е тип негативна сила, която може да бъде породена съзнателно от неприятни хора и от самите нас. Замърсяването може да бъде породено от самите нас по една-единствена причина – неприятни мисли, боязън, стрес, неустановеност, сънуване на неприятни сънища, изговаряне на неприятни думи като обети и други

Магическото замърсяване, породено от неприятни хора, наши врагове – нашето обграждане, другари, родственици, съседи, сътрудници, псевдоприятели, които съзнателно, целеустремено, в знак на отмъщение могат да създадат – да поръчат от експерт такова замърсяване, което може да ни бъде подхвърлено пред вратата, в случай че няма достъп до нас, в случай че има достъп до физическото ни тяло, може да бъде направено посредством храна, напръскване на облекла, слагане в офис, бюро, чанта, колата ви и други места.

Кодирана, тази негативна сила стартира да основава дискомфорт на нашето духовно тяло, ние започваме да се усещаме некомфортно, връхлитат ни страхове без причина, усещаме се неспокойни, пропадаме във всичко от персонален, длъжностен и здравословен темперамент “, изяснява ясновидката. „ Магическото замърсяване поразява нервната система и костната система, това са първите признаци, по които можете да разберете изумени ли сте или не “, добавя тя.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР